German Maestro EFS 6508

2-смугова компонентна система 16 см. Shalloow (плоскі). Призначена для інсталяції при малих посадкових глибинах та при складностях у монтажі. Твітер також має компактні розміри та кілька елементів кріплення. Акустика призначена для підключення від підсилювача, а також — від малопотужних штатних головних пристроїв або безпосередньо від звичайних головних пристроїв.

Твітер заснований на фірмовій системі MegaSphere™ з титановим увігнутим куполом, з найпотужнішою неодимовою магнітною системою, з власною ексклюзивною системою охолодження. Дифузор та частина котушки виконані з сучасного, спеціально вдосконаленого поліпропілену збільшеної жорсткості. Технологія Multimount: три рівні згасання твітера з поворотними перемикачами. Високопродуктивна звукова котушка. 

Неодимовий магніт встановлений із зовнішнього (лицьового) боку динаміка, має фірмову систему СТС відведення зайвого тепла. Неодимовий магніт особливого очищення, що дозволяє голосно, басовито та впевнено грати при подачі потужності від головного пристрою без застосування підсилювача. Зовнішні кросовери з розширеними можливостями кріплення, а також розширеним атюніатором (дозволяє дуже тонко налаштувати твітер і надати йому характерного звучання під ваш смак). Можливість прихованого та зовнішнього монтажу; аксесуари включені (установчі кільця та сітки).